Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Beter vindbaar met een SEO pakket

Vandaag de dag leven we in het digitale tijdperk. Vroeger leek men nog de zin en de tijd te hebben om naar een winkel toe te gaan om iets te kopen. Tegenwoordig kiest men de webshop boven de fysieke winkel. Eigenlijk niet zo gek, want mensen kiezen graag de gemakkelijkste weg. Waarom zou je helemaal naar een winkel toe gaan, je auto ergens parkeren, parkeergeld betalen, en wachten tot een medewerker tijd heeft om je vraag te beantwoorden of je te helpen? Het kan namelijk ook een stuk eenvoudiger.

 

Het voordeel van online shoppen

Mensen gaan graag voor gemak. Prijzen en producten vergelijken gaat niet makkelijker, dan via het internet. Iedere vraag die in je opkomt, kun je met Google beantwoord krijgen. Online shoppen spaart een hoop tijd en geld uit, en daar zit de consument zeker op te wachten. Wat de consument ook belangrijk vind, is een goede service. Niets is vervelender dan geen contact krijgen met een bedrijf indien er onverhoopt een probleem optreedt. Het stukje vertrouwen moet de consument dus snel krijgen wanneer ze jouw shop of site bezoeken.

 

Keurmerken en reviews

Aangesloten zitten bij een keurmerk is van groot belang, net als het hebben van goede reviews. Zonder deze tools is het vaak lastig om de consument te overtuigen van jouw service en kwaliteit.

 

Beter gevonden worden is meer klanten

Al het bovenstaande is leuk en aardig, maar als je met je website of webshop nog niet gevonden wordt, heeft het allemaal weinig zin. Je kunt aan alle kanten investeren en de mooiste shop hebben, maar als niemand komt, kost het meer dan dat het oplevert. Vindbaar worden en blijven is dus van groot belang.

 

SEO verdien je terug

Investeren in SEO is het beste wat je kunt doen. Je hebt hier op de lange termijn veel aan, en als je het door een goed SEO bureau laat uitvoeren, bouw je tegelijkertijd aan je merknaam. Kortom een investering die je dubbel en dwars terugverdient.

 

SEO pakketten

Op internet zijn veel bedrijven terughoudend met het publiceren van de prijzen. Ergens niet zo verwonderlijk omdat SEO maatwerk is. Niet iedere site heeft dezelfde aanpak nodig. Echter moeten er wel uren ingestoken worden, dus daar kunnen wel prijzen voor neergezet worden. Een goed en kwalitatief SEO pakket mag dan ook wat kosten. Je huurt immers experts in, en die hebben een prijskaartje. Laat je liever de vindbaarheid uitvoeren door de buurjongen met wat basic skills? Ook dat kan. De vraag is of je de investering gaat terugverdienen en niet verder af bent omdat er verouderde technieken gebruikt worden.

 

Site moet technisch in orde zijn

Wat veel SEO pakket aanbieders niet meenemen, is het optimaliseren van je website op technisch vlak. Je kunt nog zoveel tijd in je offline en online zoekmachine optimalisatie steken, maar als je voorpagina 3MB of groter is kun je het al gegarandeerd schudden.

 

Een gratis tip

Wie zelf niet te veel kosten wilt maken, moet zeker beginnen met een blog. Google is hier dol op, en bovendien kun je zo al je producten of service toelichten. Weet je niet waar je moet beginnen, dan geven wij je hieronder nog enkele handvaten.

  • Schrijf over het onderstaan van het bedrijf

  • Schrijf over hoe mensen een product kunnen bestellen

  • Maar een top 10 veelgestelde vragen

  • Hoe retourneer je een product

  • enz.

 

https://www.merweb.nl/seo-pakketten-en-prijzen/