Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

De leukste praktische cadeaus voor je kleinkind

Als grootouder wil je je kleinkind natuurlijk altijd verwennen met een leuk cadeautje. Speelgoed is dan erg leuk om te krijgen, maar waarschijnlijk heeft het kind al genoeg speelgoed. Functionele en nuttige cadeaus zijn daarom vaak een beter idee, want dit soort cadeaus kunnen kinderen ook echt gebruiken! En het is toch ook fijn om te weten dat je kleinkind op regelmatige basis gebruikmaakt van een cadeautje die hij of zij van opa en/of oma gekregen heeft? Daarom delen we in dit artikel een aantal praktische cadeaus die je aan je kleinkind kunt geven! 

Kinderservies 

Een eigen eetbordje, kommetje, bestek of drinkbeker is altijd handig en wordt ook nog op regelmatige basis gebruikt. Daarom kan het ook een leuk idee zijn om dit te geven aan je kleinkind! Koop dus bijvoorbeeld een eigen mok om thee uit te drinken, een vrolijk drinkglas voor limonade of een bordje met bestek voor het avondeten. Het meeste kinderservies is gewoon vaatwasbestendig en gemaakt van stevig materiaal, dus het kan allemaal wel tegen een stootje. Erg praktisch dus! 

Schooltas 

Alle kinderen gaan naar school, dus een schooltas is dan een superhandig cadeau! Je kleinkind moet immers iedere dag zijn of haar lunch mee kunnen nemen. Een rugzak met een favoriete tekenfilmfiguur erop is bovendien heel leuk om elke dag mee naar school te nemen! Verder is een schooltas ook bijvoorbeeld handig om mee te nemen tijdens een dagje uit, want in de tas kunnen zij hun eigen speelgoed of leesboekje in kwijt. Zo hoeven de ouders niet iedere keer van alles mee te nemen in hun eigen tas en op deze manier leer je het kind ook een verantwoordelijkheidsgevoel te krijgen over hun eigen tas en spulletjes. Voor kleindochters zijn de speciale dames schooltassen of meiden schooltassen.

Dagje dierentuin 

Kinderen worden niet alleen maar blij van spullen, maar ook van een leuke activiteit! Geef bijvoorbeeld een dagje dierentuin cadeau aan je kleinkind. Als jullie dichtbij een dierentuin wonen, dan kun je ook een dierentuinabonnement geven, zodat het kind vaker kan gaan! Vaak organiseren dierentuinen ook zo nu en dan speciale kinderactiviteiten zoals een speurtocht, zodat kinderen spelenderwijs wat meer kunnen leren over verschillende dieren. Leuk en leerzaam dus!

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/