Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

De medewerkers van KPN staan voor je klaar!

Wil je graag een telefoonabonnement afsluiten bij KPN? Of wil je graag bij een medewerker informeren naar de mogelijkheden tot een alles-in-1-pakket? Wat je vraag ook is, bij de klantenservice van KPN helpen ze je graag verder. Neem telefonisch contact op of benader een medewerker via social media. Afhankelijk van hoe snel je antwoord op je vraag wil, kun je bepalen welke manier voor jou het meest efficiënt is. Wil je graag direct een antwoord zodat je verder kunt en/of duidelijk hebt? Dan is het misschien verstandig om de KPN klantenservice te bellen. KPN contact bellen is ideaal voor iedereen die graag zo snel mogelijk een medewerker wil spreken. Hoef je niet perse direct een antwoord te hebben? Dan kun je ook via andere wegen KPN benaderen. Benieuwd hoe? Lees dan nog even verder en wij vertellen het je!

Contact met KPN

Op de website van KPN vind je een overzicht met de meest gestelde vragen. Denk hierbij aan zaken met betrekking tot facturen en het doorgeven van wijzigingen. Maar ook zien als betalingen,  contracten, opzeggen en meer is hier te vinden. Voordat je contact opneemt is het handig om te onderzoeken of je hier het antwoord op je vraag kunt vinden. Dit is de snelste manier om verder te kunnen, mits het juiste antwoord daar te vinden is. Is dat niet het geval? Dan kun je ook telefonisch contact opnemen met KPN, of het webcare team benaderen via social media.

De klantenservice gids van KPN

Alle contactgegevens van KPN vind je overzichtelijk weergegeven in de klantenservice gids. Deze verzamelplek voor Nederlandse klantenservices biedt een platform waar je terecht kunt voor het vinden van de juiste informatie. Denk hierbij aan bereikbaarheid, openingstijden, reviews van klanten en meer!