Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

De meest sfeervolle groepsaccommodatie op de Veluwe

Groepsaccommodatie Veluwe: Hoeve Kindergoed in Ermelo!

Weekend weg in Nederland? Hoeve Kindergoed is de ideale authentiek Veluwse vakantieboerderij voor een weekend met vrienden en familie. Ongedwongen genieten in de natuur en doen waar je zin in hebt.

Niets hoeft, bijna alles mag

Hoeve Kindergoed denkt desgewenst graag mee met je. Jouw plannen zijn ons niet snel te gek. En we hebben al sinds 1937 ervaring met het bouwen van een feestje. Trouwfeesten, schoolreisjes, familiereünies, en nog veel meer. We draaien onze hand er niet voor om.

Faciliteiten

Te veel om op te noemen, maar we doen toch een poging: badkamers (ook mindervaliden toilet/douche), luxe keuken, terras, slaapzalen met stapelbedden, privé kamers, feestzaal met podium, catering, en ach, kom maar een keer kijken, dan zie je het zelf allemaal. Wil je zelf de catering doen? Geen probleem, maar we kunnen je ook helpen. Zeg het maar, het is jouw feest! Alles is bespreekbaar.

Trouwen

Trouwfeest op de boerderij? Het is weer eens iets anders. Je kunt ook blijven slapen. We hebben ruim 50 slaapplekken. En als er meer onverwacht wat meer gasten blijven slapen? Geen probleem, leggen we er een matrasje bij. Bovendien is groepsaccommodatie Hoeve Kindergoed zo groot dat je er makkelijk een camper of tent kunt neerzetten.

Scholen en verenigingen

Ook voor schoolreisjes, introductieweekeinden en (sport)verenigingen, die iets te vieren hebben, biedt deze accommodatie mogelijkheden. Er is een grote zaal en buiten een boomgaard met terras.

Familie en vrienden

Heb je elkaar jaren niet meer gezien, wil je toch weer eens bijkletsen, dan is Hoeve Kindergoed perfect. Kleine en groepen, wij creëren een gezellige ruimte. De sfeer bepaal je zelf. De locatie nemen wij voor onze rekening.

Groepsaccommodatie Veluwe vinden? Hoeve Kindergoed in Ermelo!

https://www.hoevekindergoed.nl/familie-en-vrienden/groepsaccommodatie-veluwe/