Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Denk aan uw gebit, ga jaarlijks naar de Tandarts!

Meestal gaat iedereen twee of drie keer per jaar naar de tandarts in Rotterdam, toch zijn er mensen die helemaal niet naar de tandarts gaan omdat ze bijvoorbeeld angst hebben. Meestal heeft dit te maken met een slechte ervaring die zij eerder meegemaakt hebben. Vroeger waren de behandeling meestal zonder verdoving en is er op deze manier angst ontwikkeld voor de tandarts.

Tegenwoordig gaat dat natuurlijk anders.

Dhr. A Abadi:
“Wij zijn een moderne tandartspraktijk die gebruikt maakt van de nieuwste technologieen, dat de patient zich op zijn gemak voelt tijdens een behandeling is een prioriteit. We hebben specialisten in onze praktijk en proberen de bezoek aan de Tandarts zo aangenaam mogelijk te maken”

Tandarts in Rotterdam (Dentia)

3 tips om je angst van de tandarts te verminderen

– Laat weten dat je angst hebt! De tandarts heeft maar één simpele doel – en dat is jou zo snel mogelijk helpen aan een schoon, fris gebit! Tandartsen hebben dagelijks te maken met dit soort patienten, je bent dus zeker niet de enige! Tandartsen hebben meestal ervaring en weten hoe zij u moeten benaderen, dit kan positief invloed hebben op uw behandeling.

-Ontspan jezelf, en begin een gesprek met de tandarts. Maak een praatje met de tandarts, zo zorg je er onbewust voor dat je meer vertrouwen krijgt in de tandarts, je kunt het bijvoorbeeld hebben over vakantie of over de behandeling zelf en leer je de tandarts beter kennen.

– Stel vragen over de behandeling. Je kunt vragen stellen aan de tandarts over je gebit en de behandeling, zo weet je wat er gedaan zal worden aan je tanden, een goede tandarts geeft graag antwoord op deze vragen. Het is voor de tandarts ook prettiger werken als hij/zij weet dat je prettig en met een goed gevoel de behandeling in gaat.

Controleer of je tandarts in Rotterdam de juiste expertise heeft.

Het komt helaas niet vaak voor dat tandartsen hoge kwaliteit bieden aan hun patienten, het is belangrijk dat je in een ontspannen en huiselijk sfeer behandeld zal worden. Bij tandartspraktijkdentia.nl is dat gelukkig het geval, ze nemen graag tijd voor u. Uit een officieel onderzoek blijkt dat zij de beste tandheelkundige zorg bieden in Rotterdam.