Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Doe een Hoortest bij uw hoorspecialist!

Het is belangrijk dat u één keer in de paar jaar langs gaat bij uw hoorspecialist voor een hoortest. Tijdens de hoortest worden uw oren getest op verschillende geluiden. Om te voorkomen dat uw gehoor achteruit gaat, is het zaak dat u op tijd erachter komt als er beschadiging is opgetreden om zo erger te voorkomen.

Waar doet u een hoor test?

Een hoortest is vrijwel in elke dorp of stad te doen. U kunt eenvoudig op Google opzoeken waar in de buurt een hoor speciaalzaak is en ernaartoe gaan. Bij de meeste hoorzaken kan je eenvoudig gratis een hoortest laten doen zonder er gelijk voor te moeten betalen. In de meeste gevallen krijgt u – in geval van beschadiging aan uw oor (oren) – gelijk een advies mee hoe u dit het beste kan aanpakken.

Wat gebeurt er bij een hoortest?

Bij een hoortest krijgt u verschillende geluiden te horen op verschillende frequenties, om zo te testen of u bepaalde hoge of lage tonen wel of niet hoort. Tijdens de piepjes die u hoort moet u klikken om aan te geven of u het geluid wel of niet hoort. Aan de hand hiervan trekt de audicien een conclusie en beveelt u – indien nodig – een bepaald gehoorapparaat aan.

Hoe lang duurt een hoortest?

De hoortest bij uw hoorzaak neemt gemiddeld een half uur in beslag. Afhankelijk van het advies gesprek en de mogelijke schade aan uw gehoor kan deze tijd nog wel eens afwijken. Omdat in sommige gevallen gelijk gekeken moet worden naar het juiste gehoorapparaat kan de afspraak in uw hoorzaak nog wel eens langer uitlopen.

Bent u geïnteresseerd in een hoortest? Kom dan langs bij uw hoorspecialist voor gratis een hoortest op maat!

 

http://www.hethoorhuis.nl/