Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Draadglas bestellen

Draadglas is erg veilig glas
Wil je veilig glad in de binnendeuren plaatsen van jouw huis, kies dan voor de gemakken en veiligheid van draadglas. Maar wat maakt draadglas zo veilig? Dat is met name de bewapening van dit glas. In het draadglas zijn metalen draden, meestal in rasters die vierkant zijn, aangebracht. Mocht het glas onverhoopt kapotgaan, dan vliegen de glassplinters niet overal naar toe. De metalen draden zorgen ervoor dat de glasbrokken bij elkaar blijven. Naast veilig is dit ook ideaal bij het opruimen van de glasstukken. Omdat het glas bij elkaar blijft, is het opruimen snel gebeurd. Dat is ook de reden dat veel openbare gebouwen ramen (en glasdeuren) van bedraad glas gebruiken.

Waarom zou je kiezen voor draadglas?
Naast veiligheid en gemak hebben draad glazen zowel particulieren als bedrijven nog meer te bieden. Een groot voordeel van deze glassoort is dat dit glas goed beschermd tegen onverlaten die bij jou – of in jouw bedrijfspand of kantoor – willen inbreken. Niet alleen is draadglas moeilijk kapot te krijgen, ook door de restanten van bedraad glas heen kruipen is niet 1-2-3 geregeld. Een aantrekkelijk bijkomend pluspunt van bedraad glas is verder dat deze glazen brand vertragen. Met name grote loodsen en fabrieken gebruiken dit glas tussen meerdere ruimtes. In het geval van brand levert dit een tijdswinst op van gemiddeld 20 minuten. Net genoeg om familieleen, personeel, en waardevolle spullen in veiligheid te kunnen brengen. Gedraad glas kan dus jouw leven en dat van anderen redden!

Bekijk onze omvangrijke en gevarieerde glasvoorraad
Ga ook voor de voordelen van draadglas en bekijk nu het omvangrijke aanbod en de mogelijkheden van Glaskoning.nl. Deze leverancier is voordelig, bezorgt jouw glas snel en gratis thuis en biedt veel keuze als het aankomt op glasdikte, glassoorten en de afwerking. Ervaar het zelf en koop jouw glas online bij Glaskoning.