Super-grandparents

Een mooie huid

6 jan 2017

Het hebben van een mooie huid is voor veel mensen zeer belangrijk. Veel mensen besteden er dan ook veel tijd en moeite aan om het mooie gladde strakke huidje te hebben die ze zo graag willen hebben. Bij het verzorgen van de huid komen veel dingen bij kijken. Allereerst kunnen we aanstippen dat de huid, waar dan ook dus ook in het gezicht, iedere dag een stukje ouder wordt. Toch zie je het niet van dag tot dag ouder worden ook al gebeurt het wel. Door verschillende invloeden van overal vandaan wordt onze huid beïnvloed op een zowel positieve- als negatieve manier.

In de zomer vinden bijvoorbeeld heel veel mensen het heerlijk om lekker in de zon te liggen en lekker bij te bruinen. Andere mensen gaat de normale zon niet snel genoeg en gaan vervolgens onder de zonnebank. Veel mensen weten dat de zonnebank niet goed is voor de huid, het kan namelijk huidkanker veroorzaken maar daarnaast versneld het proces van de huidveroudering ook. Wat vele mensen niet weten is dat de normale zon ook slecht is voor onze huid, ook van de zon gaat de huidveroudering sneller. Wil je dus lang een mooie en jonge huid houden, dan is het aan te raden om niet te veel in de zon te zitten, liggen of lopen en al helemaal niet naar de zonnebank te gaan.

Daarnaast is het ook van belang dat er goed gegeten wordt voor het behouden van een strakke, stevige en jonge huid. Voldoende water drinken en afgewisseld eten is goed voor je. Zo krijgt je lichaam en huid de verschillende voedingsstoffen binnen die het nodig heeft om stevig en strak te blijven.

Daarnaast wordt de stevigheid van onze huid beïnvloed door het lachen, fronsen en andere gezichtsuitdrukkingen die we maken. Dit komt doordat de huid in een plooi raakt, wanneer dit vaker gebeurt duwt de huidplooi het volume onder de huid weg waardoor er een rimpel ontstaat. Dit kan dus komen door de gezichtsuitdrukkingen die we maken maar ook gewoon door ouderdom. Om dit tegen te gaan kan er gekozen worden om botox voorhoofd te doen. Op deze manier wordt er weer volume onder de huid gespoten. Voor het gebruik van botox kan je kijken naar de botox zones.

http://faceland.nl/