Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Fuave airco reviews

Op zoek naar een mobiele airco van het merk Fuave? Het is het nieuwe huismerk aico van Coolblue. Met deze verrijdbare apparaten koel je jouw huis in een handomdraai. Ze zijn goed, goedkoop én je krijgt 3 jaar garantie. Meer dan een standaard model. Een leuke extra, want de aanschafprijs van een verkoelings installatie blijft toch duur! In dit artikel bekijk je de verschillende reviews van de Fuave serie van Coolblue. Alvast veel plezier met jouw nieuwe Fuave airco! Lees de reviews hieronder.

Fuave airco reviews

Op zoek naar een professionele mobiele airco? Dan ben je écht op zoek naar een mobiele airco van het merk Fuave. Met dit merk haal je een topklasse airco in huis en niet onbelangrijk: met goede service. Is de Fuave airco kapot? Dan zorg je er gewoon voor dat je ‘m bij een PostNL pakketpunt krijgt. Op deze manier stuur je ‘m namelijk terug naar Coolblue. Zij sturen ‘m dan weer door naar de erkende reparateur. Maar daar zijn we nog niet. En hopelijk komt het ook helemaal niet zo ver natuurlijk! Daar gaan we dan ook vanuit natuurlijk. We gaan nu eerst kijken naar de verschillende Fuave airco reviews. 

ACS18K01

De Fuave airco ACS18K01 is een grote airco voor een grotere ruimte. Hiermee koel je een ruimte van boven de 50 vierkante meter. Dat is best een hoop! Er zitten veel verschillende, handige functies op het apparaat. Dit maakt het een topklasse Fuave airco. Wil je hier meer over weten? Dat snappen we natuurlijk. Daarom kun je op de volgende pagina de complete review lezen. Alvast veel plezier! 

Lees de volledige ACS18K01 review hier. 

ACB14K01

De Fuave airco ACB14K01 is een kleinere airco en ook een stuk goedkoper. Hiermee haal je een basisklasse airco in huis. Er zit geen verwarmingsfunctie op. Dat zit er bij de ACS18K01 wel op. Daarom kun je voor een zomer én winter klimaat apparaat beter kiezen voor iets met een verwarmingssysteem. Deze zijn wel wat duurder, maar dat zijn alle mobiele airco’s. Daarom kun je beter kiezen voor een compleet en net wat duurder systeem.

Bekijk de hele ACB14K01 review.

Waarom een Fuave airco kopen?

Er zijn veel verschillende soorten airco’s. Van monoblock tot split-unit. Daarom kun je kiezen voor een mobiele airco wanneer je geen ruimte in huis hebt voor een gat in de muur of een grote airco. Een mobiele Fuave airco rijd gemakkelijk van de ene naar de andere kamer. Op deze manier heb je geen last van gekke installaties of gaten in muren. Waar je wel bij op moet letten, is de afvoerslang. Deze gaat namelijk via het raam, of een deur, naar buiten. Een afdichtingskit wordt wel meegeleverd, maar deze moet dus wel worden geinstalleerd bij een raam of deur.

Alvast veel plezier ermee! Wil je de beste airco’s van 2020 zien? Bekijk deze dan bij mobieleaircos.com.

Mobiele airco aanbiedingen