Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Globalhair.nl

 

Bij Globalhair.nl kunt u advies krijgen over haartransplantatie in Turkije, Nederland en België. Het kan gaan om het transplanteren van hoofdhaar, maar ook om baardtransplantatie of wenkbrauwtransplantatie. Dus of het nu gaat om haarverlies door ouderdom of door een weinig haargroei, elk probleem met betrekking tot haren kan opgelost worden in een Belgische of Turkse haarkliniek.

Global Hair heeft lange tijd ervaring met het geven van consults aan geïnteresseerden en klanten. Daarom kunnen we mensen goed informeren over welke mogelijkheden betreffende haarimplantatie er zijn, welke haarchirurgen bekend staan om hun expertise en meer. Wilt u dus een verstandige en betrouwbare keuze maken om uw haaruitval tegen te gaan? Maak dan een afspraak met een consulent van Globalhair.nl over FUE haartransplantatie.

Haar transplanteren

Haar transplanteren kan op meerdere wijze gedaan worden. Global Hair kan u uitleggen welke methode van haartransplantatie het meest effectief is en waarom. Als haarconsultant raden we aan om voor de FUE methode te kiezen. Dit is een relatief nieuwe techniek die volop in haarklinieken in Turkije wordt toegepast. Hierbij worden follikels uit de hoofdhuid genomen dat gelegen is aan de achterkant van het hoofd. De haren die daar groeien zijn over het algemeen bestand tegen haaruitval door ouderdom. Door de unieke eigenschappen van deze grafts zijn ze uitermate geschikt om als vervanging van uitgevallen haren te dienen en worden ze volop bij een haarimplantatie gebruikt. Het transplanteren van haar is een kleine ingreep die geen littekens achterlaat. Vandaar dat Globalhair.nl deze FUE methode van haartransplantatie aanraadt.

Andere implantaties

Er zijn nog andere typen implantaties die gedaan kunnen worden. Bij Globalhair.nl kunt u informatie inwinnen over de volgende twee varianten. Zo kunt u baardhaar laten implanteren bij een Turkse of Belgische haarkliniek. Dat is vooral handig indien u weinig baardhaar van nature groeit. Een andere behandeling heeft betrekking op het transplanteren van wenkbrauwen. Bij Global Hair kunt u daarom terecht voor baardtransplantatie en wenkbrauwtransplantatie.