Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Hét uitje voor de hele familie – onbeperkt wokken

 

Wok restaurants, het is een van de meest groeiende restaurantsoorten die er op dit moment zijn. Met steeds meer locaties door het hele land waar met grote groepen betaalbaar onbeperkt gegeten kan worden, is het een ideaal uitje voor families. Bij de meeste wok restaurants kan er uit verschillende keukens gekozen worden, en is er voor iedereen wel wat lekkers te vinden. Het enige waar op gelet moet worden bij het kiezen van een wok restaurant, is de kwaliteit van het voedsel dat nogal uiteen kan lopen.

Verschillende keukens

Doorgaans is wokken natuurlijk een Aziatische keuken. Dit klopt en er worden dan ook veel soorten vlees en groenten gewokt. Dit kun je misschien zien als de basis van het eten, maar er zijn veel verschillende keukens die binnen het wok restaurant voorkomen. Naast de wok gerechten kan er bijvoorbeeld vaak sushi gegeten worden. Ook zijn er populaire frituursnacks aanwezig. Tot slot zijn er desserts voor de liefhebbers met regelmatig speciale zaken zoals een chocoladefontein of diverse smaken schepijs. In conclusie zijn er naast het wokken ook andere soorten gerechten aanwezig zoals de Japanse, Italiaanse en Franse keuken. Afhankelijk van het wok restaurant is alcoholische drank tevens inbegrepen, wat vooral bij werkuitjes en vriendengroepen een groot verschil kan maken.

Setting en locaties wok

In het wok restaurant zit men over het algemeen aan langere tafels, omdat de meeste mensen met grotere groepen, zoals een familie, komen. Over het algemeen wordt er betaald voor de periode waarin er men in het restaurant zit. Hierbij wordt het wokken regelmatig live gedaan door chefs en men kan het direct bij hen bestellen. Naast het wokken kunnen de andere keukens vaak in de vorm van een lopend buffet worden opgeschept. De locatie van de wok restaurants varieert, maar regelmatig is het in grote ruimtes, waardoor het niet snel in dure stadscentra ligt. Voor de ultieme wok ervaring, zoals het bedoeld is, kunt u nu zelf naar Eastern Plaza in Elst Utrecht of Bentelo.