Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Ajax alarm het beste alarmsysteem?

Wij vinden van wel. U zult er vast al genoeg over gelezen hebben en bent u slechte referenties tegengekomen over het Ajax alarmsysteem?

Wij kunnen ze nog niet vinden, wel vertellen. elk alarmsysteem of het nu bedraad, draadloos, professioneel of en huis,tuin of keuken alarmsysteem is. Overal is wel wat op te zeggen. Al moet je voor het Ajax alarmsysteem toch wel echt zoeken. Een aantal jaren heeft Ajax systems uit Ukraine zijn opkomst gemaak. Hierbij hadden ze zeer goed nagedacht over de mogelijkheden, het gebruikersgemak, kwaliteit en betrouwbaarheid. Maar ook over het design. Waar de meeste (en zeker professionele) merken op achterbleven hadden ze hier goed over nagedacht. Alle van het systeem ziet er goed uit, hebben ze een strak design en mag dit gezien worden in de woning. Direct hebben ze ook 2 verschillende codebedienpanelen uitgebracht. 2 exact dezelfde maar alles direct in de kleuren zwart en wit.

Niks geen extra opties of keuzes of het ook direct geschikt moet zijn voor een tag (druppel) het it er gewoon standaard ingebakken.

Nagedacht over de mogelijkheden

Ajax alarm heeft direct de keuze gemaakt door met een draadloos alarmsysteem te komen. Standaard voorzien van 50 draadloze detectoren. Hiermee hebben ze direct een groot deel van de markt afgedekt. Wilt u een professioneel alarmsysteem bedraad of draadloos in uw woning of kantoor/bedrijf. Alles is ermee mogelijk daarvor hebben ze ook de Ajax hub plus.

Ook hier is weer zeer goed over nagedacht over de bedienind met de Ajax app en is het Ajax alarmsysteem standaard uitgevoerd met een GSM kiezer en met een LAN kiezer. Het systeem is ook weer hybride uitgevoerd. Maar nu tot wel 120 detectoren. Voor alle woningen en MKB bedrijven meer dan voldoende. En is het systeem standaard uitgevoerd met 1 of 2 bussen. Hierop kunnen bedrade detectoren aangesloten worden. Maar omdat dit een bus is maakt het niet uit hoe de melders aangesloten worden. U kunt vanaf de centrale een kabel trekken en aansluiten op het codebedienpaneel en daarna door naar bijvoorbeeld de binnensirene in de hal en de bedrade bewegingsmelder. Kunt u nog verder met dezelfde kabel kunt u zo doorlussen naar alle melder. Maar ook als u een nieuwe kabel onder dezelfde bus aan wil sluiten is dat ook geen probleem. Het Ajax alarmsysteem ziet alles vanzelf.

Een alarmsysteem met direct mogelijkheden voor het bedienen van het systeem via een APP en alarmmeldingen kunt u direct krijgen doormiddel van push, email en SMS.

1 nadeel van het Ajax alarm is dat er een simkaart aanwezig moet zijn.

Kortom een merk waar ze over nagedacht hebben en zeker voor de gebruiker niks te kort komt. Door de zeer eenvoudige bediening en uitgebreide mogelijkheden. Waar geen extra verborgen kosten zitten en die ook zijn installateurs heeft opgeleid.

https://ajax-alarmsystemen.nl/