Het belang van een goede menukaartAls ondernemer in de horeca weet je als geen ander hoe belangrijk de presentatie is. Wij begrijpen dat perfectie in de details zit, en wij kunnen je daar uitstekend mee helpen met veel inspiratie. Een goede menukaart kan voor meer conversie zorgen binnen je horecaonderneming. Met oog hierop verdient een menukaart dus de benodigde aandacht aan de indeling en uitstraling. Wanneer er op het eerste moment veel aandacht wordt besteed aan de uitstraling en de inhoud dan zal dit uiteindelijk een mooi resultaat opleveren. De indeling en uitstraling is cruciaalTegenwoordig zijn menukaarten een uiterst belangrijk instrument bij de verkoop van de producten aan gasten. Het gebruik van speciaal papier, lettertype en kleuren maakt het al snel aantrekkelijker. Maar het belangrijkste waar een menukaart aan moet voldoen is dat de gerechten op de juiste manier op de kaart omschreven staan. Stel jezelf de vraag bij het lezen van de menukaart of de omschrijving duidelijk of onduidelijk is. Zo zal je je moeten verplaatsen in de gast. Deze gast hoort door de omschrijving van het gerecht een goed beeld kunnen krijgen van wat hij/zij precies bestelt. Tevens dient de bediening van je horecaonderneming hoed op de hoogte zijn. Dit betekent dat wanneer het bedrijf een nieuwe menukaart hanteert, het keukenpersoneel de bediening exact inlicht over de nieuwe gerechten. Zo kan de bediening ten allertijden de gasten informeren wanneer zij niet precies weten wat een gerecht inhoudt. Laat uw menukaart slim drukkenVele ondernemers kiezen ervoor om de door hun gekozen menukaarten in kleine oplages te drukken, dit omdat de inhoud van de kaart regelmatig wisselt. Zo kan het de horecaonderneming ervoor kiezen om het menu in de zomer ten opzichte van de winter te veranderen. Zo kunnen er in de zomer cocktails geschonken worden en in de winter stamppot geserveerd worden. Digitaal drukwerk leent zich hier uitstekend voor. |
http://www.themenustore.nl |