Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

PVC tegels

Er zijn tegenwoordig steeds meer vloeren en wanden die bekleed worden met tegels die gemaakt zijn van PVC. De keramische tegels die van oudsher gebruikt werden worden steeds minder populair omdat PVC tegels gewoonweg veel meer soorten en mogelijkheden bieden, met daarnaast extra voordelen. De flexibiliteit van PVC zorgt ervoor dat het gebruikt kan worden voor verschillende bestemmingen in badkamer én andere ruimtes. Om precies te vinden wat u zoekt kunt u zich het beste eerst op een website zoals die van Pand 16 kijken om vervolgens in de winkel te kijken of dit daadwerkelijk de beste optie voor u is met experts op dit gebied.

Soorten en voordelen van PVC tegels

Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten gebruik van PVC tegels: Vloertegels en Wandtegels. Gezien het in principe ongeveer dezelfde producten zijn, hebben ze veel dezelfde voordelen, maar ook verschillen die u zullen verbazen.

Wandtegels zijn voor consumenten erg prettig in verschillende opzichten. Het is zo geïnstalleerd, het is relatief voordelig, er zijn enorm veel mogelijkheden en een echte plus is nog wel de geluidsisolatie die het toevoegt. Dit zorgt er allemaal voor dat u uw wanden zo kunt maken als u wilt in de soort stijl die u graag wilt, met minder last van de buren (of andersom).

Een andere functie van PVC tegels is dat ze worden gebruikt voor vloeren leggen. PVC vloeren hebben als voordeel dat ze veel goedkoper zijn dan andere vloertegels. Evenals wanden van PVC is het gemakkelijk te installeren en zijn er eindeloos veel mogelijkheden. De isolatie werkt tevens goed wanneer de PVC vloer op een verdieping wordt gelegd. De vloer is daarnaast stil en relatief warm en zacht. Het slijt hierdoor iets sneller dan stenen vloeren maar is nog steeds zeer duurzaam. Alle PVC wanden en vloeren staan op de website en in de winkel van Pand 16 opgesteld!

Bestemmingen tegels – Pand 16

De bestemming van de PVC tegels is het eerste waar u over na moet denken en dit is essentieel wanneer u gaat oriënteren op een website zoals die van Pand 16. Alle tegels zijn waterafstotend, maar toch zijn er in de ontwikkeling verschillen aangebracht om beter tot zijn recht te komen bij bepaald bestemmingen zoals bijvoorbeeld een badkamer. Pand 16 heeft de volgende onderdelen:

Vloeren en wanden voor woonkamer of keuken

PVC tegels voor badkamer

Tegels voor in het toilet

Op de website van Pand 16 zijn alle vloertegels en wandtegels te vinden, wat ertoe leidt dat u al uw oriëntatiewerk online kan doen. U kunt zich zelfs laten adviseren door experts die samen met u de bestemming doorspreken en tot een passende oplossing kunnen komen. Het is echter nog steeds verstandig om een filiaal van Pand 16 te bezoeken waar u fysiek kan zien wat het nou is dat u wilt aanschaffen en alle PVC vloeren die u interessant vond naast elkaar te leggen en te zien welke vloer of wandtegels de meeste voordelen voor u met zich meebrengt.

 

https://www.pand16.nl/