Super grandparents
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Schoonmaakbedrijf Amsterdam: Schoon&Co

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam? Schoonmaakbedrijf Schoon&Co is een professioneel schoonmaakbedrijf dat in 2011 is opgericht. Onze doelgroep is het mkb, hotellerie, VVE’s, sportverenigingen en onderwijsinstellingen. Inmiddels hebben wij een grote groep trouwe klanten. Wij merken dat klanten graag klant bij ons worden en ook blijven, hier zijn wij trots op. 

Duurzaamheid is voor ons als schoonmaakbedrijf in Amsterdam erg belangrijk. Zo maken wij gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen die zijn voorzien van Ecolabel en altijd met de juiste dosering, is ons toiletpapier en zijn onze handdoekjes altijd met FSC label en de vuilniszakken van gerecycled plastic. Duurzaamheid is voor ons – net als voor veel bedrijven en organisaties tegenwoordig – erg belangrijk.

 

Schoonmaakdiensten in en rond Amsterdam

Wij bieden diverse schoonmaakdiensten aan in en rond Amsterdam. Ons werkgebied is in de omgeving Hoofddorp en Amsterdam. Hier bieden wij de volgende schoonmaakdiensten aan.

  • Kantoor schoonmaak
  • VVE reiniging
  • Scholen & onderwijs
  • Multidiensten
  • Reiniging van vloeren
  • Schoonmaakservice op maat

Heeft u speciale wensen? Neem contact met ons op, we komen er vast samen uit. Onze schoonmaakdiensten zijn op uw wensen aan te passen. Wilt u bijvoorbeeld extra aandacht voor het sanitair? Of heeft de parkeergarage een schoonmaakbeurt nodig? Geen enkel punt. Onze medewerkers krijgen alle ruimten met de juiste middelen weer prachtig schoon.

Schoon&Co gaat voor echt schoon

Onze medewerkers hebben alle kennis en kunde in huis om uw bedrijfsruimte, kantoor, openbare ruimte of garage écht goed schoon te maken. Wij investeren veel in ons personeel, wij vinden het belangrijk dat zij weten wat zij doen en de werkzaamheden ook met plezier en professionaliteit uitvoeren. Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam? Voor gewoon écht schoon bent u bij Schoon&Co aan het juiste adres. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor schoonmaak in Amsterdam met ons te bespreken. Wij geven graag antwoord op al uw vragen en zijn u graag van dienst.

https://www.schoonenco.nl/schoonmaakbedrijf-amsterdam/