Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Soorten telefoonhoesjes

Voor elke soort smartphone is zijn er tegenwoordig wel honderden telefoonhoesjes. Om de keuze wat makkelijker te maken bij uw zoektoch naar het meest geschikte telefoonhoesje, hebben wij hieronder de meest gebruikte telefoonhoesjes op een rijtje gezet met elk zijn voor- en nadelen.

Flip- & bookcase

De flip- en bookcase zijn eigenlijk hetzelfde en bieden dezelfde bescherming. Deze telefoonhoesjes hebben namelijk allebei een voorkant die als een boek opengemaakt kan worden. Vaak is deze voorkant met een drukknop vast te maken, waardoor deze niet openklapt in uw tas. Het verschil tussen een flip- en een bookcase is dat een bookcase u de mogelijkheid biedt om uw pasjes en (soms) cash geld op te bergen. Hierdoor kunt u uw portomonee thuis laten en dat scheelt weer ruimte in uw zak of tas. De flip- en bookcase bieden zowel bescherming aan zowel de voor-,zij- als achterkant van uw mobiel. Het enige nadeel aan dit telefoonhoesje is dat u uw telefoonhoesje moet openklappen alvorens u uw smartphone wilt gebruiken.

Back cover

Een back cover is een telefoonhoesje dat vaak van siliconen gemaakt en is eenvoudig op uw smartphone aan te brengen. Een backcover is in effen kleuren te krijgen en beschermt uw mobiel aan de achter- en zijkant. U moet erop letten bij een back cover dat de bovenkant van het telefoonhoesje, boven uw scherm uitreikt. Hierdoor beschermt de back cover ook uw scherm wanneer deze op de voorkant ligt.

Bumper

Een bumper is eigenlijk niets meer dan een telefoonhoesje die rondom uw mobiel zit. Hierdoor is uw mobiel wel geheel zichtbaar, wat een mooie uitstraling kan geven. Let wel: dit telefoonhoesje geeft over het algemeen het minste bescherming. De kans dat de achterkant van uw mobiel met dit telefoonhoesje beschadigd is vele malen groter dan bij de andere twee soorten telefoonhoesjes.

 

Bekijk voor een uitgebreid assortiment aan telefoonhoesjes uw telefoonhoesjes specialist en krijg bij elke bestelling een gratis screenprotector!

http://www.telefoonhoesjes-paradise.nl/