Super grandparents
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Stylish oud worden

Wat ik zelf altijd eng vind is het idee dat mensen die minder mobiel zijn en dan in het bad moeten stappen om te gaan douchen! Ikzelf heb ook zo’n douche en heb er zelfs last van terwijl ik nog redelijk jong ben, laat staan hoe lastig het is voor de mensen die wat stroevere gewrichten hebben of die last hebben met hun evenwicht houden! Dit gaat misschien niet vandaag of morgen fout, maar het gaat zeker ooit fout en dan is het geen overbodige luxe om hieraan toe te geven en er mee in te gaan, het zorgen dat douchen veilig gaat is dan ook van het hoogste belang, gevaar zit weliswaar in een klein hoekje, maar dit valt in te zien en te ontwijken.

Door een veilige douche te nemen kan je makkelijk in de douche stappen doordat er geen drempel meer is, en een deur die gemakkelijk opengaat zonder te veel frictie. Naast dat dit veilig is voor iedereen brengt dit ook een heel luxe en mooi karakter met haar mee. Ik heb dit gezien in allerlei badkamers en sta er wel van te kijken wat voor moois het is, dat oude bad in de douche is echt van het vorige decennium als je kijkt naar de uitstraling.

Wat ook heel goed ervaren wordt is een lichaamsdroger, dit is een apparaat waarmee je geen handdoeken meer nodig hebt, dit kan je aanzetten en dan word je afgedroogd zonder handdoek. Door dit te gebruiken kan je overal bij, dat enige lastige plekje op de rug kan eindelijk bereikt worden en die pijnlijke handeling door een schouderblessure of schouderslijtage is dan verleden tijd. Door simpel op een knop in de douchte te duwen wordt er lucht op je lichaam geblazen en zo wordt u door de lucht afgedroogd zonder enig bijzijn van handdoeken.

https://lavicta.nl/