Super grandparents
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Visuele hulpmiddelen

Visuele hulpmiddelen bij Worldwide Vision

Visuele hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden zorgen ervoor dat het dagelijkse leven gemakkelijker en leuker gemaakt wordt. Als u merkt dat de handelingen of activiteiten moeilijker worden vanwege uw zicht helpen wij u graag met ons assortiment voor mensen met een visuele beperking. Zodra uw zicht minder wordt betekent het niet dat u uw hobby’s of eenvoudige taken niet meer kunt uitvoeren, u heeft alleen wat hulp nodig bij uw zicht. De visuele hulpmiddelen in ons assortiment helpen u bijvoorbeeld bij het uitvoeren van de huishoudelijke taken, het onderhouden van contact met uw familie en vrienden of bij uw werk. De producten die wij verkopen vallen in de categorieën mobiliteit, communicatie, low vision, educatie, meten, medisch, huishouden, uurwerken, vrije tijd, audio, comfort. 

Verschillende hulpmiddelen

Wij helpen met ons assortiment om blinden of slechtzienden te ondersteunen met visuele hulpmiddelen. Hiermee wordt het leven eenvoudiger gemaakt voor mensen die minder goed of niet kunnen zien. Zo hebben we bijvoorbeeld mobiliteitsproducten zoals taststokken, herkenningsstokken en toebehoren voor geleidenhonden. Wat ook erg handig is, is de daisyspeler die de ondertiteling van de televisie uitspreekt als u de ondertiteling niet meer of slecht kunt zien. Ook hebben we een groot assortiment om blinden en slechtzienden te helpen bij het lezen van een boek of krant. Ook hebben we producten in het assortiment zoals kookwekkers, weegschalen en andere keukenbenodigheden om u te helpen bij het koken en uitvoeren van het huishouden. 

Waarom Worldwide Vision? 

Bij Worldwide Vision hebben we jarenlange ervaring en zijn wij ervaringsdeskundige op het gebied van visuele hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en onze medewerkers staan telefonisch of in de showroom voor u klaar om advies te geven. Onze hulpmiddelen helpen u bij het uitvoeren van hobby’s, huishouden, dagelijkse activiteiten en sport. Meer informatie over onze producten vindt u op de website of neem telefonisch contact op zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden. https://www.worldwidevision.nl/visuele-hulpmiddelen

https://www.worldwidevision.nl/visuele-hulpmiddelen