Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

VvE beheer: orde in de chaos

 

Het beheer van onroerend goed kan verwarrend zijn. De meeste mensen zitten niet te wachten op de vele papieren die in orde moeten zijn. Met een VvE beheerder te Amsterdam heeft u geen zorgen meer aan uw hoofd en hoeft u niet eindeloos stapels papier van voorwaarden en verplichtingen door te spitten. Zij scheppen orde in de chaos.

Ook als u een gedeelte van de taken die horen bij het bezitten van vastgoed uit handen wilt geven is dat mogelijk. Samen met u wordt er gekeken naar welke onderdelen u zelf en welke onderdelen door de beheerder worden opgenomen.

Voor sommigen is het beheer van de VvE een echte nachtmerrie. Een doolhof van regels en handtekeningen, gelukkig zijn daar de professionals voor. Zo heeft u altijd inzicht in uw zaken en kunt u advies vragen wat de beste oplossingen zijn voor een specifiek vraagstuk.

Inzetbaar op meerdere vlakken

Het mooie aan een professionele VvE beheerder is dat deze op meerdere vlakken inzetbaar is. Zo kunnen zij niet alleen het administratieve gedeelte op zich nemen, maar ook de financiële aspecten zoals het uitzoeken van de beste verzekering voor het appartementencomplex of de juiste vergunningen aanvragen voor de uitbreiding van uw bedrijfspand.

Veel ondernemers hebben hier vaak geen tijd voor om dit individueel te doen zeker wanneer er rekening gehouden moet worden met de anderen in de vereniging. Om een goede middenweg te nemen speelt de VvE beheerder op als uitvoerder en bemiddelaar. Op wettelijk gebied staat u sterk in de schoenen zodra u gesteund wordt door De Amsterdamse VvE Beheerder.

Altijd en overal inzicht in uw gegevens en papieren

VvE beheer houdt niet op bij het maken van keuzes omtrent uw onroerend goed. U wilt dat het ook inzichtelijk is. Dat wanneer u liever zelf de keuze wilt nemen u toch de kennis in huis heeft om de juiste keuze te maken.

Wanneer u in zee gaat met de vastgoed professionals kunt u overal bij, verzekeringen die afgesloten zijn, lopende vergunningen bij de gemeente of gewoon de jaargegevens.