Super grandparents
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Waaltjes en keramiek

Ik ben echt een perfectionist van de hoogste rank! Dit zowel zijn voor- en nadelen, als voordeel heeft het dat ik altijd wel een goede keuze maak waarmee ik tevreden mee ben, maar als nadeel heb ik heel vaak dat mijn keuzeproces té lang duurt! Ik wil graag zoveel als mogelijk onderzoek doen en ik denk er minimaal een paar uur over, dus voor snelle keuzes hoef je niet bij mij te zijn. Waar mijn perfectionisme wel voor heeft gezorgd is dat ik kennis heb van allerlei dingen die eigenlijk niet zoveel uitmaken, ik ben een soort spons voor informatie.

Ik moest mijn tuin van mijn nieuwe huis opnieuw inrichten, omdat de vorige bewoner de natuur haar gang heeft laten gaan, dus veel groene bakken verder en na een aantal verbeteringen getroffen te hebben, moest ik het gaan inrichten! Ik had al een idee wat ik wilde waarmaken, ik ging een klein terrasje met ceramaxx tegels beleggen en dan nog een pad naar de schuur door de hele tuin! Dus ik het helemaal naar mijn zin hebben, alleen kwam dan de vraag van welke soort stenen of betegeling? Ikzelf hou echt van waaltjes, dit zijn de stenen die op de straat te vinden zijn, ze dragen een bepaald karakter met zich mee wat mij heel erg aanstaat.

Deze gebakken waaltjes worden gemaakt van klei, dit kunnen verschillende soorten klei zijn, die worden gevormd en gebakken op 1100 ℃ voor een paar dagen om het water eruit te krijgen. Het voordeel van gebakken waaltjes in plaats van betonnen waaltjes is dat je deze makkelijk kunt kleuren, helaas zijn deze wel duurder.

De ceramaxx tegels hebben iet luxe over zich heen wat me aanstaat! Deze zijn te vinden in veel verschillende kleuren en gaan lang mee, ik vond dit dus een ideale toevoeging voor het terras!

https://www.bricksandstones.nl/