Super grandparents
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Waarom winter mijn favoriete seizoen is

Veel mensen zijn het niet met me eens, maar dat maakt mij niet zoveel uit! De winter is mijn favoriete seizoen, ik hou van de sneeuw, het bevroren meer, de dikken jassen en veel wat hiermee gepaard gaat! Met de mode kan je wat extra zijn en gewoon rondlopen met een dikke jas wat mij het gevoel geeft alsof ik constant geknuffeld word door een warmte! Wat zeker ook helpt is dat mijn favoriete feestdag ook in deze periode is: Kerstmis. Ik ga altijd gourmetten met de familie bij mijn opa en oma hun huis, ik zie dan dat ze echt moeite hebben gedaan om het gezellig te maken. Ze hebben bijvoorbeeld bij de openhaard sokken met daarin cadeautjes opgehangen, overal zijn er kerstlichtjes in het huis en dan is de grote tafel uit de berging gehaald en helemaal mooi bekleed!

Waar mijn opa en oma ook aandacht in hebben gestoken bij kerstmis zijn de kerstbomen, er zit er eentje in huis en eentje in de tuin. Beide zijn prachtig versierd (geschmückter weihnachtsbaum) en beide hebben wonderbaarlijk genoeg sneeuw omringend en op de kerstboom. Dit is voor de kerstboom binnen in het huis natuurlijk nep, maar ik hou nog steeds van het gezicht van een besneeuwde kerstboom (Weihnachtsbaum schnee), het heeft wat extra’s!

Wat ik uiteindelijk het meest van belang vind tijdens kerstmis en soortgelijke feestdagen is uiteindelijk wel mijn familie zien, ze zijn helaas altijd wel druk en door zo’n vaste dag waarop iedereen elkaar kan zien en gewoon even geen stress heeft is heel mooi, het geeft me geluk om iedereen te zien die het naar hun zin hebben en dan ben ik gewoon even de gelukkigste persoon van de wereld! Ik zou het voor geen goud willen overslaan, het is me zó dierbaar om iedereen te zien.

https://www.xmasdeco.de/