Super grandparents
Business / Consumer Goods and Services

Werken in Nederland en daarbuiten

Zoek je een vacature die aansluit op waar je voor hebt geleerd om te kunnen werken in Nederland of daarbuiten? OTTO Workforce kan jou dan precies die banen aanbieden waar je wat aan hebt. Indien je erg veel ervaring hebt en meteen aan de slag kunt gaan in het beroep waar je je voor wilt aanmelden dan hoef je niet te solliciteren. We selecteren alleen de beste medewerkers voor de ondernemers die banen aanbieden voor werkzoekenden. Als je dus de beste bent kan je onmiddellijk aan de slag bij een nieuwe baas met een nieuwe baan.

Dit is mogelijk voor een arbeidsplek in zowel Nederland, maar ook in het buitenland. Je kan aan de slag in Polen, in Hongarije, Tsjechië, maar ook helemaal in Bulgarije of in het buurland Duitsland. Waar je ook wilt werken OTTO Workforce kan de vacatures bieden waar je naar op zoek bent.

Baan in het binnenland

Als je een baan in het binnenland wilt kun je bij OTTO Workforce goed terecht. Je maakt een profiel aan geeft aan wat je vaardigheden zijn, jouw opleidingsniveau en je voorkeuren. Zo heeft ons uitzendbureau een goed beeld van je en weten we welke vacatures matchen en wat we kunnen presenteren aan ondernemers die staan te springen op werknemers met jouw competenties. Wat erg belangrijk is is dat je beschikt over een zekere mate van respect. Er zijn tientallen andere medewerkers die uit het buitenland naar Nederland komen om bij dezelfde baast te komen werken. Indien je dus over deze eigenschappen beschikt en een vacature zoekt om hier een baan te vinden kan je je dus gerust inschrijven.

Werk in het buitenland

Mocht je liever in het buitenland willen werken dan kan je een vacature nemen van een bedrijf dat daar actief is. Ook daarvoor heeft OTTO Workforce de benodigde contacten en kan je op de plaats brengen waar je wilt zijn. Hiervoor regelen we alle papieren die verplicht zijn om buiten Nederland te mogen werken en wordt je volledig ontlast van al het overige papierwerk. Maak het jezelf dus gemakkelijk als je ergens wilt gaan werken en kies je vacatures bij ons.

 

https://www.ottoworkforce.nl/